Handle lokalt

Støtt din lokale optiker fra askøy

– ENESTE OPTIKER PÅ VESTLANDET SOM TILBYR HJEMMEBESØK –

MobilOptikeren startet på bar bakke midt i pandemien som brøt ut i 2020. Når regjeringen i mai 2020 bestemte seg for at flere bedrifter kunne åpne igjen for drift, startet MobilOptikeren sine første oppdrag. Tjenesten ble godt mottatt og mange benyttet seg av tilbudet, men ble selvfølgelig noe amputert pga. restriksjoner som fulgte pandemien. De første månedene tilbyde MobilOptikeren kun hjemmebesøk til private, sykehjem, institusjoner og bedrifter. Men etter hvert åpnet MobilOptikeren også en klinikk der de som ikke ønsker hjemmebesøk kan bestille time for å få utført synsundersøkelse, linsekontroll, kjøp av briller og linser, og andre optiske produkter. MobilOptikeren sin klinikk holder i Storebotn 7. Her må man avtale tid på forhånd og dermed får du klinikken for deg selv og dermed treffe man ikke på folkemengder.

Det er lett å ta dine lokale bedrifter for gitt. Men man må huske å ta vare på de bedriftene man er glad i, og støtte oppom de tilbudene man har nær seg slik at de er her i morgen også.

Skal du undersøke synet for første gang eller kanskje det er på tiden med ny synsundersøkelse, bestill time hos din lokale optiker fra Askøy, MobilOptikeren.

Hvilke tjenester kan MobilOptikeren tilby?

  • Hjemmesynsprøve hos private, sykehjem, institusjoner og bedrifter.
  • Synsundersøkelse i lys og trivelig klinikk.
  • Linsekontroll i lys og trivelig klinikk.
  • Hjemlevering av optiske produkter som f.eks. briller, linser, tilbehør til linser og briller, og behandling for tørre øyne.
  • Reparasjon av briller.
  • Hjelpemidler til svaksynte.
  • Førerkortattest.

TA VARE PÅ DET LOKALE NÆRINGSLIVET PÅ ASKØY – STØTT LOKALT

Hjemmebesøk

Noen ganger kan det være utfordrende å komme seg til optiker for å få sjekke synet. Eller kanskje du ønsker…

Les mer

Tørre øyne

Tørre øyne er et vanlig problem og kan gi ubehag, synsforstyrrelser og ustabil tårefilm. Tørre øyne oppstår når øynene produserer…

Les mer