Hjemmebesøk

Noen ganger kan det være utfordrende å komme seg til optiker for å få sjekke synet. Eller kanskje du ønsker å spare tiden det tar å reise til optiker. MobilOptikeren hjelper deg med akkurat dette! Optiker besøker private, sykehjem, institusjoner og bedrifter på Askøy, Sotra/Øygarden og i Bergen.

En hjemmesynsprøve forgår i trygge omgivelser i ditt private hjem, sykehjem, institusjon eller hos din bedrift. Med mobilt undersøkelsesutstyr vil man få en grundig synsundersøkelse som inkluderer spaltelampeundersøkelse av det ytre øyet ditt, trykkmåling for måling av øyets intraokluære trykk og fundusbilde/netthinnebilde for å få et oversiktsbilde over eventuelle endringer på netthinnen. Fordelen med mobilt optikerutstyr er at optiker kan tilpasse seg kunden/pasienten. Det betyr at man kan sitte i godstolen eller i sofaen hjemme, på kontoret, til og med ligge i sykesengen og likevel få utført en grundig synsundersøkelse.

Optiker bruker ca. 2-3 minutter for å rigge opp utstyret før det er klart for selve synsundersøkelsen. Skulle det vise seg at du trenger nye briller, har MobilOptikeren med et godt utvalg av innfatninger til dame, herre og barn i alle prisklasser. Det er ingen kjøpsplikt av briller når man får sjekket synet hos MobilOptikeren, men se gjerne igjennom utvalget optiker har med seg på hjemmebesøk. Vi er sikker på at du vil finne dine nye fantastiske briller hos oss.

Når du har bestilt nye briller hos MobilOptikeren tar det ca. 2 uker før brillen er klar for utlevering. Har du hatt hjemmebesøk og bestilt nye briller, vil optiker ringe deg for å avtale tid for utlevering. Optiker kommer da tilbake til deg og tilpasser og sjekker at brillen sitter ordentlig på og at du ser godt med brillen. Man betaler for briller, tjenester og andre optiske produkter med enten faktura, kort eller vipps.

Bruker du kontaktlinser for nærsynthet eller langsynthet kan man få hjemmebesøk for kontroll av synet og kontaktlinsene. Men bruker man kontaktlinser for å korrigere skjeve hornhinner (astigmatisme) kreves det litt annet utstyr man ikke får mobilt, disse må ha linsekontrollen på klinikken. Generelt linsekontroller og nytilpasning av kontaktlinser krever ofte flere etterkontroller, og vil dermed bli mer kostbart ved hjemmebesøk enn ved å besøke MobilOptikeren sin klinikk i Florvåg/Askøy.

Tørre øyne

Tørre øyne er et vanlig problem og kan gi ubehag, synsforstyrrelser og ustabil tårefilm. Tørre øyne oppstår når øynene produserer…

Les mer

Handle lokalt

Støtt din lokale optiker fra askøy – ENESTE OPTIKER PÅ VESTLANDET SOM TILBYR HJEMMEBESØK – MobilOptikeren startet på bar bakke…

Les mer